mandag 14. september 2009

Interiør - interesse/ Stua mi
Jeg har nå ett par blogger rundt om i landet som jeg følger. Disse omhandler mest interiør og ikke så mye håndarbeid. Nå er jo ikke akkurat jeg typen til noen hvit stil, til det er jeg jo alt for glad i farger, men jeg liker nå å se hva andre får til. Den gode feen og Living white er slike blogger som jeg leser fordi jeg synes at de skriver godt og har morsomme og personlige innlegg selv om de skriver lite om garnglede.

Når jeg møbeler og ommøbelerer, for det gjør jeg ofte, så tenker jeg farger først og fremst, dernest at det skal være praktisk til en familie på 7 pluss vår avlastningsgutt og to katter.

Men det hindrer jo meg ikke å se hvordan andre har det og det er jo mye lekkert f.eks. i fransk landstil. Jeg blir litt sånn at jeg plukker litt ideer her og der og noen ideer blir jo gjennomført heime hos oss også. Dette medfører jo at jeg ikke akkurat har noen spesielt gjennomført stil, det blir nok mest Jorid måten å møblere på. Jeg har grønn som farge om sommeren og oransje om vinteren (med unntak av jula da, den er jo rød hos meg, som hos de fleste).

Men endel påvirket blir man jo, f.eks så er jeg veldig glad i furu, det har jeg vært bestandig og kommer nok til å være det fremover også. Men, mens jeg før syntes det var nesten en dødssynd å male panel, så har jeg innsett at det kan være fint f.eks. å beise den med sånn hvit beis, såkalt skumma melk her i huset. Så det har jeg gjort på lister og dører når vi har pusset opp i huset. jeg har også malt noen furumøbler, selv om jeg egentlig kjenner det litt inni meg at det er ikke helt rett. Tenker nå på å male sofabordet, vi får se. Her ser dere nå ihvertfall litt bilder fra min stue.


3 kommentarer:

Monicas sa...

takk for koselig besøk--syns du hadde det koselig i stua di...her hos oss, er det også litt av hvert....furumøblene ble beiset brune, å nå har jeg litt lyst på litt lysere, men sambo vil ikke....enda....sikkert fordi at det er han som må beise dem.....her må det lokkes og lures.ha en flott aften

Kari sa...

Syns og du har ei koselig stua Jorid:-) Eg les og en del interiør blogga, og det e veldig fint med alt kvitt og sånn, men trur ikke det kan la seg gjør her før ungan e fløtta og barnebarnan voksen;-) så inntil da e det hummer og kanari og "brukskunst" som gjeld

Bitt@mi sa...

Hei!
Og takk for koselig besøk i bloggen min:-) Kikker på bildet ditt; er det tatt fra Flostrand? Og innover mot Sjona? Har vært mye der for noen år tilbake, har ei eks-svigerinne som bor der... eller det vil si; de har hytte i Sjona, men bor på hytta hele året nesten... Heter Vonstad...
Synes du har en kjempefin blogg, og legger deg til i blogglista mi. Mulig jeg har vært på besøk her i bloggen før, fikk litt deja vu når jeg stakk innom i dag:-)
Ha en nydelig dag!