tirsdag 30. august 2016

Støvtørking av bloggen

Her trengs det virkelig å tørkes litt støv ja.  Det er jo ett år siden jeg skrev noe her og la ut bilder.  Jeg har ikke sluttet å lage ting, men er vel ikke lenger så flink til å ta bilder og få de ut på bloggen.  Men her kommer et lite bilderas av noe av min produksjon dette siste året.


Jeg har heklet et teppe i Kauni og Finull.  Dette ligger på senga på hytta til min far.

Har som mål at alle 5 ungene skal få hvert sitt teppe laget av diverse restegarn når de flytter hjemmefra.  Nå er det bare en av ungene som jeg har fått ferdig teppe til, dette er til eldstemann.

Laget en slik liten tunika som ble gitt bort som gevinst.

Jeg fylte 50 år sommeren 2015.  I gave fra ungene fikk jeg denne sydokka.  Jeg har jo en drøm om at jeg skal kunne få til å sy meg noen enkle tunikaer eller lignende og hadde nevnt at jeg ønsket meg en slik.  Og det husket en av mine svigerdøtre at jeg hadde sagt og jeg ble veldig overrasket og glad da jeg pakket opp presangen.  Har heklet et englemaskesjal i en nydelig grønnfarge.
Til Koftefesten i Trondheim i april 2015 så strikket jeg meg en fanakofte i Kauni og Finull.  Ble veldig fornøyd og har fått mange komplimenter for den nydelige grønnfargen.
Har fått brukt opp litt restegarn på å strikke slike retrokofter til barn.  Har vel ennå ett par-tre stykker liggende som ikke er helt ferdige.
Tøfler er det stadig etterspørsel etter, ble laget noe til førjulsmarked i fjor også.

Laget etter par av Fru Solengs luer også.  Artig å strikke og fin på er de også.

Ett par vinnisser til jul ble det nå også laget. Dette er et eget design, tatt ideer litt herfra og derfra og laget meg et eget mønster.

Dette var vist året for å få ferdig noen av mine tepper.  Det grønne teppet er heklet i Karisma og bruker å være i sofaen på sommeren når jeg har grønne farger i stua.
Det andre teppet i beige/brunt og petrol er også heklet i Karisma.  Det var meningen av dette pleddet skulle vi ha i båten, men den står nå fremdeles i hagen, ureparert og pleddet ligger på loftet.
Diverse votter ble nå også produsert.

 Jeg laget nå også et lite reveskjerf til den ene lille barnebarnet vårt til adventspakke.

Ja, dette er nå et lite utvalg av min produksjon i 2015.  Jeg fører ennå regnskap over garnforbruk, men har ikke fått somlet meg til å regne ihop hvor mye jeg kjøpte og brukte i 2015.

Men nå har jeg ihvertfall fått skrevet ett innlegg i år.  Håper det ikke blir ett år til neste gang.


1 kommentar:

Anonym sa...

Du lager så mye fint, Jorid!! :)