søndag 1. februar 2009

GARNSLANKING

Ja, så var januar måned over og tiden for månedsregnskapet inne. Jeg har lagt alle tall inn i et regneark hvor jeg tilføyer garn som er kjøpt og garn som er brukt. Dette er tallene for januar:

TOTALT PR 010109 16600
KJØPT 2009 2200
BRUKT 2009 2154


NY BEHOLDNING

16646

Ja, som dere seg så har lageret mitt økt med 46 gram. Alt i alt så er jeg nokså godt fornøyd med resultatet. Jeg har ett par prosjekt som ikke ble helt ferdige til å kunne bli med på januar måned, i tillegg har jeg kun kjøpt garn i januar til planlagte prosjekt.

Men selvsagt er jo målet å komme seg ned i vekt, men som all annen slanking, så er det viktig med små steg og en omlegging av livsstilen. Det spørs bare hvordan det går når jeg skal på garnbutikk i Bodø, tror jeg må holde meg til stoffbutikkene.

2 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Hei!
Her har jeg ikke vært før, men dette kommer til å bli en blogg jeg kikker innom jevnlig:-)
Så mye fint du har laget!
Ha en fortsatt fin søndag:-)

karis gale verden sa...

Hei! mest bære innom før å hør ke det går med deg? begynn du å bi likar? ha tenkt å send melding i mange daga no.... men så va det den her lille bobla som eg ha surra meg inn i;-) uten tanke for omverden.. men du ha no vært i tankan om ikke det vart nå handling av det:-) ha vel vært litt strikking no når du ha vært sykemeldt regn eg me, gled meg tel å sjå resultat.