lørdag 9. mai 2009

Hverdagstakknemlighet


Ja, etter oppfordring i bloggen til min gode venninne Kari, så skal jeg da skrive noen ord om hva jeg er takknemlig for i hverdagen.

Og det er faktisk en hel del ting, siden jeg er en nokså enkel sjel å glede. Noen nye garnnøster og et fint mønster er noe som gir meg mye glede og bare tanken på dette er noe jeg kan ta frem og kjenne at jeg blir glad inni meg av. Kjærligheten til alt mulig slags håndarbeid er for meg noe alldeles vidunderlig.

Det blir vel litt feil å veie gleden av en fin familie opp mot gleden av nye garnnøster, da jeg nok trenger begge deler i min hverdag.

Har nemlig en flott familie, en gubbe som jeg nå fremdeles liker og synes er kjekk etter 19 års samboerskap, 4 kjekke unger som gir meg både glede og gråe hår, 1 kjekk stesønn som begynner å bli voksen, 1 fin liten avlastningsgutt, 2 katter, 1 marsvin og noen fisker.

Så i vår hektiske og til tider kaotiske hverdagsliv, så er jeg stort sett glad og fornøyd, (og er dagen litt tung og vanskelig så hjelper det faktisk å begynne på et nytt håndarbeid, bare prøv).

1 kommentar:

karis gale verden sa...

så flott at du fulgt oppfordringa mi! e så lett at man glem bort å sei det som man e takknemlig for i hverdagen, derfor tenkt eg det kun va et fint spark i baken tel både meg sjøl og andre tel å få det ut! og når man ha tenkt så langt at man ha fått skreve det ned, så e det jo ikke langt unna å sei det høyt heller!

flott produksjon du ha hatt, som vanlig:-) du e rett og slett et unikum når det gjeld håndarbeid